Het is weer zover: de Rabobank Clubsupport-actie gaat weer van start! En ook deze keer doen wij hieraan mee. Je kunt vanaf 4 oktober stemmen. Breng je stem uit vóór 25 oktober via de Rabobank app!

Wat is het?

Rabobank ondersteunt allerlei verenigingen/clubs in het hele land. Niet alleen financieel, maar ook op andere manieren. Een van de acties voor financiële ondersteuning is de actie Rabobank Clubsupport. Verenigingen die aangesloten zijn bij de Rabobank kunnen daarmee een leuk sponsorbedrag ontvangen, waarmee zij misschien net dat beetje extra kunnen doen!

Heb je een Rabobank-rekening? Dan kun je stemmen op deelnemende clubs in je eigen regio. En daartussen vind je AV Jahn II dus ook terug.

Om te kunnen stemmen moet je niet alleen klant (rekeninghouder) zijn bij de Rabobank, maar je ook hebben aangemeld als lid van de bank. Ben je nog geen lid? Dan kun je in de Rabobank-app dat heel gemakkelijk aanzetten. Daarna kun je – ook via de app – heel gemakkelijk je stemmen uitbrengen op de deelnemende clubs.

Dus: STEM OP AV JAHN II !!! Het kost je niets, slechts een minuutje van je tijd. Je kunt trouwens meerdere stemmen uitbrengen, dus ook andere verenigingen kun je op deze manier ondersteunen – zij zullen er blij mee zijn!

Met het geld dat we hiermee ontvangen kunnen we bijvoorbeeld wat nieuwe materialen aanschaffen, een leuke activiteit organiseren of de viering van ons 50-jarig bestaan (2022) extra luister bijzetten. Zo hebben we na de laatste actie bijvoorbeeld nieuwe polsstokken – en nog wat andere materialen – kunnen aanschaffen. Dit was anders waarschijnlijk niet mogelijk geweest. In november wordt de uitslag bekendgemaakt en laten we jullie natuurlijk weten wat het resultaat is.

We hopen natuurlijk op heel veel stemmen – en dus een mooi resultaat!

Zo breng je je stem uit

Log in op de Rabobank app.

In de app vind je het overzicht van de deelnemende clubs in jouw regio. Via dit scherm kun je meteen je stemmen uitbrengen.

Nog geen lid? Zet dan je lidmaatschap aan in de app. Daarna kun je meteen je stem uitbrengen.