KENNISMAKINGSEVENT
FRAME RUNNING

Atletiekbaan Jahn II Atletiek
Sportparklaan 3, Stadskanaal


MEEDOEN?

De sport Frame Running doe je op een frame met drie wielen, een zadel, een stuur en een borststeun. Je gebruikt je voeten om je voort te bewegen, waardoor je kunt lopen of zelfs rennen!

Voor wie?

Het running frame is geschikt voor kinderen, jongeren en (jong) volwassenen met een lichamelijke beperking (zoals bijvoorbeeld cerebrale parese, spina bifida of syndromen) die in het dagelijks leven een rollator of rolstoel gebruiken voor hun mobiliteit. Ook als je een beperkte handfunctie hebt, is het mogelijk om aan Frame Running te doen.

Naast het feit dat Frame Running zeer geschikt is om bijvoorbeeld de conditie te verbeteren, kunnen atleten aan sportactiviteiten deelnemen en lid zijn van een sportvereniging!

Is Frame Running iets voor jou?

Ben je benieuwd of deze sport iets voor jou is, of heb je meer vragen? Kom dan een rondje rennen tijdens ons event. We organiseren dit samen met Frame Running NL.

Klik op de knop bovenaan deze pagina en meld je aan. Deelname is GRATIS!

Meer weten? Kijk dan ook eens op de site van Frame Running Nederland! Hier vind je heel veel informatie over dit onderwerp en de mogelijkheden om toch te kunnen sporten, ook als lopen moeilijk is!