Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kan uw zoon of dochter bij ons het Nijntje Beweegdiploma halen!

WAT IS HET NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA?

Het Nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen van 20 weken waarin uw kind wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.

BEWEGEN MET PLEZIER

In de lessen van het Nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters bijvoorbeeld naar hartenlust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. En wist u dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkeling van hun hersenen? Zo draagt het Nijntje Beweegdiploma bij aan de gezondheid en het geluk van uw zoon of dochter.

MEEDOEN

Het Nijntje Beweegdiploma is er voor kinderen van 2 t/m 6 jaar; ze moeten in dit kalenderjaar dan wel de leeftijd van 3 jaar bereiken. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangt uw kind het Nijntje Beweegdiploma tijdens een beweegfeestje. Daarop staat waar uw zoon of dochter allemaal mee heeft geoefend. Een diploma om trots op te zijn en wat uw kind een leven lang voordelen geeft in sport, op school, met vriendjes en thuis!

Het goede nieuws: Nijntje gaat nu ook op Atletiek!!!

De KNGU en de Atletiekunie gaan nu een samenwerking aan. En AV Jahn II doet hier ook aan mee. We hebben een aantal trainers speciaal geschoold via de Atletiekunie bij de KNGU. Onze vereniging voldoet dan ook aan alle eisen. Uw kind krijgt naast het beweegprogramma dus ook de eerste laagdrempelige atletiekonderdelen aangeboden. Vol enthousiasme staan wij te springen om met uw kind aan de slag te gaan.

Leer uw kind ook op een leuke manier de basis van bewegen! Het Nijntje Beweegdiploma bestaat uit twee series, namelijk Nijntje Beweegdiploma I &
II. Wordt uw kind in dit kalenderjaar drie jaar? Dan mogen ze al meedoen, al zijn ze nog maar twee jaar. En dat voor maar €12,50 per maand.

Eens per jaar zal er een Nijntje festijn georganiseerd worden. Een feestelijke dag waarop ook de diploma-uitreiking gaat plaatsvinden. Na het behalen van Beweegdiploma II kan uw kind direct doorstromen naar de pupillen binnen de atletiek – helemaal perfect als ze bewegen leuk vinden!  U betaalt voor het lopende jaar niet opnieuw de bondsbijdrage; de lidmaatschapskosten bedragen € 12,50 per maand.

Wanneer?

Bij voldoende deelname start de nieuwe serie. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

Meer weten?

Neem gerust contact op via onze website www.avjahnii.nl of kom gewoon even langs.  Ook op www.beweegdiploma.nl staat meer informatie.

Voor vragen kunt u ook een mail sturen naar: info@avjahnii.nl

Waar?

Atletiekbaan Stadskanaal, Sportparklaan 1

Kosten: €12,50 per maand; totaal € 62,50, plus €16,45 bondsbijdrage *. Dit maakt een totaalbedrag van € 78,95 – en dat voor 20 weken sportplezier!
Aanmelden kan via de website. Klik daarvoor op de knop hieronder of kies de juiste pagina via het menu. U kunt ook kiezen voor een peuter/kleuter lidmaatschap. Deze vind u ook op de juiste pagina via het menu.


*Bondskosten dragen wij af aan de Atletiekunie. Dit zijn kosten voor diensten die de sportbond biedt om onze verenigingen te ondersteunen, zoals o.a. een verzekering, op deze manier is uw kind verzekerd bij bijvoorbeeld een ongeval. Dit is een jaarlijkse bijdrage en wordt bij aanvang van het lidmaatschap gefactureerd. Blijft uw kind lid na afloop van het Nijntje-programma, dan hoeft u dit jaar niet opnieuw een bondsbijdrage te betalen.