Nieuw trainingsseizoen met coronamaatregelen

Vanaf 17 augustus gaat het nieuwe trainingsseizoen van start, na afloop van de zomervakantie. Wellicht is het goed erop te wijzen dat de trainingen voorgezet worden op dezelfde manier als voor de zomervakantie!

Dat betekent dus dat de coronamaatregelen zoals deze voor de vakantie golden, ook nu van kracht zullen blijven. De ingang is weer via het hek dat aan de grote parkeerplaats grenst, de uitgang is het hek bij de toegang tot het schoolterrein, er zijn looproutes en de regels voor desinfectie, afstand houden, gebruik van materialen, etc. blijven zoals ze waren.

Het aanmelden vooraf – via de WhatsApp-groepen – blijft ook van kracht!

Ook de trainingstijden blijven de aangepaste tijden zoals deze voor de vakantie golden (van 18:00 tot 19:00).

Helaas is het coronavirus nog niet onder controle en zien we zelfs weer een toename in aantallen besmettingen. Daarom moeten en willen wij de maatregelen blijven toepassen. De afgelopen periode heeft trouwens aangetoond dat alle atleten prima uit de voeten konden met deze regels. Zij hebben geweldig meegewerkt om toch op een verantwoorde manier fijn onze sport te kunnen beoefenen. Hulde en dank daarvoor! Laten we het met zijn allen zo houden en zorgen dat we het virus weer onder bedwang krijgen, zodat we straks weer op de oude, vertrouwde manier kunnen sporten.

Een kleine kanttekening: ben je op vakantie geweest in een ‘oranje gebied’, of heb je een evenement of plaats met veel bezoekers bezocht, laat je dan s.v.p. testen, ook al heb je (nog) geen klachten! Het liefst zien we dan ook dat je de eerste twee weken niet naar de training komt.

Niet om vervelend te doen, maar juist om te voorkomen dat er vervelende toestanden gaan ontstaan. Mocht er bij ons namelijk een besmettingsbron ontstaan, dan kunnen we geen van allen straks sporten en zit iedereen twee weken verplicht thuis. Dat wil toch niemand? Denk aan je verantwoordelijkheid naar je mede-atleten (en familie, vrienden en kennissen, uiteraard).

Ook als je klachten hebt, hoe vaag ook, vragen we je om niet naar de training te komen. In dat geval geldt eveneens: laat je zo snel mogelijk testen en blijf in ieder geval twee weken thuis!

Alvast dank voor jullie medewerking!