Geslaagde eerste training na lockdown

Afgelopen woensdag, 6 mei, vond de eerste training plaats voor de junioren na de “lockdown” die door de overheid was ingesteld vanwege het corona-virus. Het was bijzonder fijn dat er zoveel atleten al meteen op deze eerste training verschenen. Ook heel prettig was de aanwezigheid van een groot aantal begeleiders, waardoor het gemakkelijk werd in kleine groepen uiteen te gaan.

Natuurlijk verliep de training iets anders dan gewoonlijk. Vanwege de coronacrisis zijn er nu eenmaal strenge regels. Zo moeten de atleten steeds anderhalve meter afstand van elkaar houden, moeten handen en materialen gedesinfecteerd worden, zijn er verplichte looproutes en mag je elkaars materialen niet aanraken. Dit alles ging de atleten en begeleiders  moeiteloos af.

Na de training was de meestgehoorde reactie dat het zo leuk was om elkaar weer te zien en te spreken en weer in clubverband met elkaar sportief bezig te kunnen zijn. Met een voldaan gevoel is iedereen huiswaarts gekeerd.

Wij danken de atleten, trainers en begeleiders voor een geweldige eerste juniorentraining na zo lange tijd.

Vergeet niet om je aan te melden voor de training van aanstaande vrijdag! Je kunt dat doen door een berichtje in de Whatsapp aanmeld-groepsapp te plaatsen. Zit je nog niet in die groepsapp? Ga dan naar de aanmeldpagina op deze website en kies daar de juiste groepsapp.

De pupillentrainingen worden hervat vanaf woensdag 13 mei. Ook hiervoor moeten de jonge atleten vantevoren worden aangemeld. Ga hiervoor naar de aanmeldpagina op de website om via Whatsapp of e-mail aan te melden.