Contactverzoek vertrouwenspersoon

Vul de gegevens hieronder in en klik op Bericht Verzenden. De vertrouwenspersoon zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

De gegevens die via dit formulier worden verzonden, worden niet door ons bewaard en zijn dan ook door niemand meer terug te lezen. Alleen de vertrouwenspersoon krijgt een bericht met het verzoek contact op te nemen.


Vertrouwenspersoon

Soms zijn er voorvallen waarover je als lid van de vereniging graag met iemand wilt spreken, maar is de drempel te hoog om daarmee aan te kloppen bij een trainer of een bestuurslid. Liever bespreek je dat dan met iemand die geen onderdeel is van de vereniging. Daarvoor hebben wij een vertrouwenspersoon!

Onze vertrouwenspersoon is Johan Winter, huisarts te Stadskanaal. Vanuit zijn beroep weet hij natuurlijk als geen ander hoe belangrijk het is om vertrouwelijk met iemand te kunnen spreken. Je mag er dan ook van uitgaan dan alles wat je met hem bepreekt, niet zal worden gedeeld met bestuursleden, trainers of anderen als jij dat niet wilt.

De vertrouwenspersoon is onafhankelijk en functioneert volledig zelfstandig, zonder controle door de vereniging of de Atletiekunie. Hij hoeft niet te rapporteren of verantwoording af te leggen aan de vereniging.

De vertrouwenspersoon is er voor die gevallen waarin je aanloopt tegen zaken als onbehoorlijk gedrag door anderen in jouw richting of dingen die voor jou onprettig zijn binnen onze vereniging, maar waar je eigenlijk niet goed over durft te praten met bekenden binnen de club.

Wat kan de vertrouwenspersoon doen?

Allereerst is de vertrouwenspersoon iemand die heel goed kan luisteren. Hij zal met je in gesprek gaan over het onderwerp waarover jij wilt spreken en vooral proberen het probleem helder te krijgen. Hij kan adviseren, doorverwijzen, ondersteunen bij het vinden van een oplossing. In alle gevallen zal hij niets doen wat jij niet wilt.

Hoe werkt het?

Om contact op te nemen, kun je hiernaast het formulier invullen. Wat je hier invult, wordt doorgestuurd naar de vertrouwenspersoon. Deze neemt daarna zo snel mogelijk contact met je op per telefoon of e-mail om verder met je te spreken.

Voor alle duidelijkheid: wat je hier invult, wordt NIET OPGESLAGEN. Er wordt alleen een bericht verstuurd (via een doorstuuradres) naar de privé-mail van de vertrouwenspersoon. Dit bericht kan door ons niet worden teruggelezen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat iemand kan achterhalen dat je contact hebt opgenomen met de vertrouwenspersoon. Het contact gaat uitsluitend rechtstreeks naar de vertrouwenspersoon.